Økologismen

Hæfte på 32 sider

I 1968 galoperede øko-ideologien til Europa fra USA, hvor den var udviklet på universiteterne. Påstandene om den omsiggribende forurening blev modtaget med åbne arme af Europas intellektuelle. Det var en ideologi, som den boglige klasse kunne bruge. Studenteroprørerne var først ved gærdet. Med økologismen som bulldozer kunne der effektivt føres klassekamp mod kapitalismen. Fra alle sider blev selvejersamfundet angrebet. Også danske intellektuelle tog med kyshånd ideologien til sig.

Økologismen er den mest autoritære ideologi, der har hjemsøgt Europa siden 1945. Den opererer i tre planer, først udbredes den store løgn om forureningen. Løgnen retfærdiggør undertrykkelsen. Dermed er vejen banet for udbytningen.

Økologismen – en kulturødelæggende kraft er et kampskrift, som beretter om de intellektuelles nedkæmpelse af selvejersamfundet. Miljøbevægelsen trak nådesløst landbruget gennem sølet. En tilsvarende behandling oplevede andre produktive erhverv. Navnlig er det gået hårdt ud over mand og kone virksomheder, som er noget af det mest værdifulde i dansk kultur.

Kun et organiseret oprør nedefra formår at genoprette ejendomsretten og næringsfriheden. Miljøkommissærerne skal ned af produktive menneskers rygge.

Anmelderne skrev:

Danmarks eneste liberalistiske tænker af format, Steen Steensen, har begået det perfekte mordvåben, hvis man vil give en miljøbevidst dansker hjertestop. I et lille velskrevet skrift på 32 sider affyres den ene salve efter den anden mod politisk korrekte dogmer.
Kjeld Flarup Liberator

I dag er befolkningen heldigvis mere skeptisk i forhold til venstrefløjen som helhed, som mod den grønne bevægelse i særdeleshed. Man kan derfor håbe, at Steensens underholdende og informative kampskrift vil blive distribueret, læst og diskuteret i såvel skolen som i pressen.
Simon Espersen Copenhagen Institut www.coin.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *