Klimakomedien – fup & humbug

Antal sider 35: År 2009

Menneskeskabt klima! Det er miljøbevægelsens nyeste våben i den økologiske krigsførelse mod den produktive befolkning. Nu skal vejret med i kampen mod skaberne af landets materielle værdier. Forskernes rapporter lyder ildevarslende. Frygt skal der til. Journalisterne råber højt, navnlig nyhedsmagerne i Danmarks Radio.  Men ikke mindst politikerne går til biddet. Magten i miljøet skal udnyttes. 

Det menneskeskabte klima udspringer fra den akademiske verden. Anklagerne mod landets fysiske producenter er politiske sandheder. Med sandheden forholder det sig ganske anderledes. Naturen er ikke statisk, men  dynamisk. Klimaet har til alle tider undergået forandring. For øjeblikket er temperaturerne os gunstigt stemt. Vi er inde i en periode med klimaforbedringer, hvilket gør klimakomedien endnu mere grotesk.

Dette skrift afslører klimakomedien som fup. Det er politik, når politik er værst. Komediens politiske farlighed understreges tillige. Økologismen er en autoritær, undertrykkende og udbyttende ideologi. Der henvises til hovedværket, De intellektuelles magtovertagelse – og regimente, hvor tingene yderligere uddybes. Samtidig sættes klimakomedien ind i en større sammenhæng.